Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Me olemme Houston Inc. Suunnittelemme huipputason digitaalisia palveluita ja teemme intohimolla webbi-pohjaista open source -softaa. Emme milloinkaan tyydy vain vastaanottamaan toimeksiantoja, vaan pohdimme joka päivä, miten asiakkaamme voisivat menestyä vielä paremmin. Työllämme haluamme muuttaa huomisen maailmaa paremmaksi jo tänään.

Arjessa kutsumme itseämme mieluiten Houston Familyksi, sillä se kuvaa kasvavaa 55 hengen porukkaamme parhaiten. Hommia tehdään ketterin menetelmin, ja matalassa organisaatiossamme työskentelee digitaalisen palvelukehityksen huippuammattilaisia. Meille olennaisinta on asenne, näkemys ja tiimihenki - ne tekevät meistä asiakkaillemme, ja ennen kaikkea toisillemme, korvaamattomia.

Joukkomme kaipaa vahvistuksesi sovellus- ja järjestelmäylläpidon ammattilaista, jolle infrastruktuurin automatisointi ja jatkuva parantaminen on ylpeyden aihe. Toivomme, että ainakin seuraavat ovat ovat sinulle käytännön kautta tuttuja: Docker, Ansible/Chef/Puppet, AWS/Azure, Continuous Integration, Continuous Deployment, Git. Sinulle DevOps ei ole vain ylläpitoa, automatisointia ja laadunvarmistusta, vaan ymmärrät myös laajemmassa merkityksessä organisaation toimintatapojen ja ajatusmallien kehittämisen tärkeyden.

Ensisijaisesti tiimiimme istahtaisi mukavasti kokenut asiantuntija, joka taklaa haastavimmatkin projektit, mutta voit myös olla se nopeana oppijana mainetta niittävä juniorimpi tekijä. Mahdollisuudet ovat moninaiset ja roolia voidaan miettiä taustasi mukaan.

Jos ketteryys on lähellä sydäntä ja nautit joustavasta tavasta tehdä töitä, viihdyt varmasti porukassamme. Lähetä meille CV:si tai vaikkapa linkki LinkedIn-profiiliisi osoitteeseen rekry@houston-inc.com. Otsikoi viestisi "DevOps Specialist". Jos sinulla on kysyttävää, laitathan meille mailia samaiseen osoitteeseen.

Tiimimme kasvaa jatkuvasti ja osaaville tekijöille on aina töitä tarjolla - tänä vuonna porukkaan on liittynyt mukaan jo 20 uutta houstonilaista!

Web-osoite: http://www.houston-inc.com Työnantaja: Houston Inc. Consulting Oy Sijainti: Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@houston-inc.com Hakemukset: rekry@houston-inc.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Houston Inc. Consulting Oy Y-tunnus 1808990-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 925 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

-156 000 € -1660 %

Henkilöstö

55 0

Liikevoitto-%

-3 % -3 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, DevOps Specialist, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Houston Inc. Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa