Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Me olemme Houston Inc. Suunnittelemme huipputason digitaalisia palveluita ja teemme intohimolla webbi-pohjaista open source -softaa. Emme milloinkaan tyydy vain vastaanottamaan toimeksiantoja, vaan pohdimme joka päivä, miten asiakkaamme voisivat menestyä vielä paremmin. Työllämme haluamme muuttaa huomisen maailmaa paremmaksi jo tänään.

Arjessa kutsumme itseämme mieluiten Houston Familyksi, sillä se kuvaa kasvavaa 50 hengen porukkaamme parhaiten. Hommia tehdään ketterin menetelmin, ja matalassa organisaatiossamme työskentelee digitaalisen palvelukehityksen huippuammattilaisia. Meille olennaisinta on asenne, näkemys ja tiimihenki - ne tekevät meistä asiakkaillemme, ja ennen kaikkea toisillemme, korvaamattomia.

Etsimällämme ammattilaisella on vahva osaaminen pilviteknologioista ja -infrastruktuureista sekä monipuolista kokemusta pilvipalveluiden suunnittelusta ja kehittämisestä. Vähintäänkin AWS ja mielellään myös Azure ja/tai muut pilvialustat ovat sinulle tuttujuttu. Teet myös sujuvasti taikojasi webbisoftan parissa. Voit tunnustaa olevasi joko DevOpsReactionsin suurkuluttaja tai sitten enemmän koodiin päin kallellaan.

Tärkeintä on, että jatkuva muutos ja pilvipalveluiden tuomat mahdollisuudet inspiroivat sinua yhtä paljon kuin meitäkin. Emme Houstonilla kavahda haastaviakaan projekteja, ja toivomme, että konsulttirooli saa sinut syttymään. Haluat olla sekä suunnittelemassa että käytännössä toteuttamassa ratkaisuja, jotka aidosti muuttavat asiakasyritystemme tapaa toimia ja tuottaa palveluita. Osaat perustella asiakkaalle pilven hyödyt ja ymmärrät, miten asiakas saa optimoitua kustannusrakennettaan onnistuneiden digitaalisten ratkaisujen avulla.

Meillä on sinulle paikka varattuna mahtavassa porukassa, joka tekee hommia taatulla Houston-hengellä: meno on ketterää ja työ on enemmän kuin työtä! Jos näet itsesi huomisen houstonilaisena, lähetä meille CV:si tai vaikka linkki LinkedIn-profiiliisi osoitteeseen rekry@houston-inc.com. Otsikoi viestisi "Cloud Specialist". Jos mieleesi tulee kysyttävää, laita meille mailia tulemaan samaiseen osoitteeseen.

Tiimimme kasvaa jatkuvasti ja osaaville tekijöille on aina töitä tarjolla - tänä vuonna porukkaan on liittynyt mukaan jo 20 uutta houstonilaista!

Web-osoite: http://www.houston-inc.com Työnantaja: Houston Inc. Consulting Oy Sijainti: Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@houston-inc.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Houston Inc. Consulting Oy Y-tunnus 1808990-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 925 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

-156 000 € -1660 %

Henkilöstö

55 0

Liikevoitto-%

-3 % -3 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Cloud Specialist, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Houston Inc. Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa