Duunitori suosittelee
Mysteeripäällikkö Tampereelle

Mysteeri Experience Oy

Tampere

Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Optima tarjoaa nykyaikaista kiinteistöhuoltopalvelua pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Toteutamme myös toiminnanohjaus- ja tietojärjestelmät yrityksille, isännöitsijöille ja taloyhtiöille. Optima Kiinteistöpalvelut hakee nyt kasvavaan ja aktiiviseen joukkoonsa KOKENUTTA KIINTEISTÖNHOITAJAA palvelemaan vaativaa, mutta palkitsevaa kiinteistöhuollon asiakaskuntaamme. Oletko ... reipas ja asiakaspalveluhenkinen? ... oma-aloitteinen ja oppimishaluinen? ... kiinnostunut etsimään ratkaisuja asiakkaiden pulmatilanteisiin? ... hyvä kestämään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Vantaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vantaa isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi House Optima Oy Y-tunnus 2243404-5 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Stata Optima, Home Optima, Huolto Optima, Stata

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut House Optima Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus