Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme muutamaa superpersoonaa Meat Districtiin & SicaPelleen hovimestareiksi!

Meat District fokusoi toimintansa vahvasti orgaanisesti tuotettuun lihaan ja kasviksiin. Uskomme skandinaavisen raaka-aineen yksinkertaiseen esillelaittoon. Käytämme avotulta Napolilaisessa uunissamme yja taiomme sen avulla käsityksiä muuttavia tuotteita.
Sicapelle kunnioittaa porvoolaista raaka-ainetta ja käsityön merkitystä iltojen valmistelussa. Erinomainen ruoka on intohimomme ja elämäntyömme. Asiakkaan yllättäminen on luonnollista kuukausittain vaihtuvalla menullamme.

Sekä Meat Districtissä että SicaPellessä Vanhan Maailman viinit mukailevat rustiikkisuutta ympäristössämme ja design on meille itsestään selvä nautinnon lähde. Artesaaniolutvalikoimamme saa olutharrastajankin herkistymään. Mielestämme makuasiat ovat subjektiivisia, laatu ei.

Hovimestarina odotamme sinun suhtautuvan palveluun modernilla ja raikkaalla otteella. Olet nöyrä palvelija, käsityönä tehdyn ruuan tarjoilu intohimosi ja esiinnyt aidosti omana itsenäsi. Haluamme sinun kehittyvän työssäsi ja ymmärrät mitä se sinulta vaatii. Sitoudut tavoitteisiimme ja ymmärrät tiimihengen tärkeyden.

Annamme sinulle mahdollisuuden kasvaa työssäsi niin pitkälle kuin rahkeet riittävät ja mahdollisesti vielä paljon pidemmälle.

Meat District & SicaPelle ovat osa äärimmäisen indiehenkistä yrityskokonaisuuttamme johon kuuluu Hotelli Pariisin Ville, Boutiquehotelli Onni, Cafe Postres ja Kesäbistro Johans.

Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään, laita vapaamuotoinen hakemuksesi heti osoitteeseen riku@pariisinville.fi

Web-osoite: http://www.sicapelle.fi Työnantaja: Hotelli Pariisin Ville Oy Sijainti: Kirkkotori 3, 06100 PORVOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 03.11.2016 Yhteystiedot: Riku Stenros 0505050425 riku@pariisinville.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkotori 3, 06100 PORVOO

Yritystiedot

Toiminimi Hotelli Pariisin Ville Oy Y-tunnus 2011700-3 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym. Rinnakkaistoiminimet Pariisin Ville

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 379 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

93 000 € 304 %

Liikevoitto-%

7 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hovimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Hotelli Pariisin Ville Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Kirkkotori 3, 06100 PORVOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa