Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme muutamaa superpersoonaa Meat Districtiin & SicaPelleen hovimestareiksi! Meat District fokusoi toimintansa vahvasti orgaanisesti tuotettuun lihaan ja kasviksiin. Uskomme skandinaavisen raaka-aineen yksinkertaiseen esillelaittoon. Käytämme avotulta Napolilaisessa uunissamme yja taiomme sen avulla käsityksiä muuttavia tuotteita. Sicapelle kunnioittaa porvoolaista raaka-ainetta ja käsityön merkitystä iltojen valmistelussa. Erinomainen ruoka on intohimomme ja elämäntyömme. Asiakkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Porvoo ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hotelli Pariisin Ville Oy Y-tunnus 2011700-3 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym. Rinnakkaistoiminimet Pariisin Ville

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hovimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Hotelli Pariisin Ville Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus