Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme muutamaa superpersoonaa Meat Districtiin & SicaPelleen hovimestareiksi! Meat District fokusoi toimintansa vahvasti orgaanisesti tuotettuun lihaan ja kasviksiin. Uskomme skandinaavisen raaka-aineen yksinkertaiseen esillelaittoon. Käytämme avotulta Napolilaisessa uunissamme yja taiomme sen avulla käsityksiä muuttavia tuotteita. Sicapelle kunnioittaa porvoolaista raaka-ainetta ja käsityön merkitystä iltojen valmistelussa. Erinomainen ruoka on intohimomme ja elämäntyömme. Asiakkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Porvoo ravintola-alan asiakaspalvelu Porvoo ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hotelli Pariisin Ville Oy Y-tunnus 2011700-3 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym. Rinnakkaistoiminimet Pariisin Ville

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hovimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Hotelli Pariisin Ville Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus