Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Hotelli Finn on Helsingin ydinkeskustassa toimiva pieni perheomisteinen hotelli. Meillä on rento mutta ammattimainen ote ja asiakkaamme ovat meille tärkeitä.

Haemme osa-aikaista vastaanottotyöntekijää. Hotellissa työskennellään pääsääntöisesti yksin, joten työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät myös vaihtelevia ylläpidollisia tehtäviä, kuten lampunvaihtoja ja pieniä korjaustehtäviä. Koska hotellin vastaanotto on öisin kiinni, kuuluu työtehtäviin myös ennalta päätettyinä ajankohtina päivystyspuhelimeen vastaaminen ja tarvittaessa valmius hotellille saapumiseen päivystysvuoron aikana.
Etsimme henkilöä, jolla on mahdollisuus työntekoon useimpina arkiaamuina. Työtä on myös iltaisin, viikonloppuisin.

Pyrimme ottamaan työntekijöiden muuttuvat aikataulut huomioon vuorosuunnittelussa. Työhakemukseen tulisi liittää mahdollisimman tarkka kuvaus hakijalle mahdollisesti hankalista tai esteellisistä toistuvista ajankohdista (esim. opiskeluun liittyvät). Viikossa töitä olisi 1-3 vuoroa. Tarkemmasta työmäärästä sovitaan henkilön kanssa erikseen.
Hakijalta edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Hyvä tietokoneen hallinta ja omaksumiskyky ovat myös tärkeitä vaatimuksia. Asiakaspalvelun lisäksi valtaosa työstä tapahtuu päätteen ääressä. Majoitusalan opinnot ja muu kielitaito katsotaan hyödyksi haussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen finnrekry@gmail.com
Samaan osoitteeseen voi laittaa myös työpaikkaan ja työtehtävään liittyviä kysymyksiä.

Web-osoite: http://www.hotellifinn.fi Työnantaja: Hotelli Finn Oy Sijainti: Kalevankatu 3 B, 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sovitaan Yhteystiedot: Ville, 096844360, finnrekry@gmail.com Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kalevankatu 3 B, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Hotelli Finn Oy Y-tunnus 2327385-3 Toimiala Hotellit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

939 000 € 15 %

Liiketoiminnan tulos

89 000 € 41 %

Henkilöstö

2 0

Liikevoitto-%

9 % 13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Hotelli Finn Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kalevankatu 3 B, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa