Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Sisäinen IT-tukihenkilö, Citrus Solutions Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hotelli Finn on Helsingin ydinkeskustassa toimiva pieni perheomisteinen hotelli. Meillä on rento mutta ammattimainen ote ja asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Haemme osa-aikaista vastaanottotyöntekijää. Hotellissa työskennellään pääsääntöisesti yksin, joten työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät myös vaihtelevia ylläpidollisia tehtäviä, kuten lampunvaihtoja ja pieniä korjaustehtäviä. Koska hotellin vastaanotto on öisin kiinni, kuuluu työtehtäviin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Helsinki vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hotelli Finn Oy Y-tunnus 2327385-3 Toimiala Hotellit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Hotelli Finn Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus