Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme ammattitaitoista kokkia vahvistamaan Best Western Plus Hotel Haagan keittiötoimintoja.

Best Western Plus Hotel Haaga on monipuolisten palveluiden ja hyvän olon kokoushotelli Helsingin Haagassa. Tässä rennossa ja viihtyisässä liikematkustushotellissa on 122 viihtyisää huonetta. Hotellilla on Green Key -sertifikaatti. Majoituksen lisäksi hotelli tarjoaa monipuoliset kokoustilat ja tiloissamme toimii liikuntapalveluita tarjoava Fit24-kuntoklubi, kauneushoitola, YogaAngel-joogastudio sekä sauna- ja uima-allasosasto.
Keittiömme valmistaa hotellin aamiaisen päivittäin sekä buffetlounaan arkisin. Lisäksi hotellissamme toimii a la carte -ravintola, jossa tarjoillaan laavakivigrillissä valmistettuja BBQ-herkkuja. Ravintolamme asiakaskunnasta suuri osa koostuu kokousasiakkaista, joiden monipuolisista kokoustarjoiluista huolehdimme. Ravintolassa järjestetään myös runsaasti erilaisia tapahtumia ja banketteja yksityishenkilöiden erilaisista tilaisuuksista aina 600 hengen yritysjuhliin. Keittiömme valmistaa myös samassa rakennuksessa toimivan oppilaitoksen opiskelijaruoan.

Olet vahva lämpimän keittiön osaaja, mutta arvostamme myös osaamista kylmän keittiön puolelta. Työssäsi valmistat pääsääntöisesti a la carte-ruokia sekä lounasruokaa. Osaat työskennellä itsenäisesti ja ottaa vastuuta. Sopeudut hyvin vaiheleviin työaikoihin ja ilta- ja viikonlopputyöt sopivat elämäntilanteeseesi. Arvostamme toki alan koulutusta, mutta enemmän arvostamme oikeaa asennetta ja halua valmistaa erinomaista ruokaa. Tämä on loistava paikka päästä oppimaan ja kehittymään monipuolisessa keittiöympäristössä. Työ edellyttää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle pienen ja kehittyvän työporukan ja hyviä henkilöstöetuja. Työ on aluksi toistaiseksi voimassa oleva tuntisopimus 90 tuntia/3 viikossa. Lisätuntien tekeminen on mahdollista ja tehtävä saattaa myös kokoaikaistua. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedustelut tehtävästä keittiöpäällikkö Emilia Ahonen 040-8406511

Web-osoite: http://hotelhaaga.fi Työnantaja: Hotel Haaga Oy Sijainti: 00320 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan hakija löydyttyä Yhteystiedot: Emilia Ahonen 040-8406511 emilia.ahonen@haaga.fi Hakemukset: Kirjalliset hakemukset CV:n kera osoitteeseen emilia.ahonen@haaga.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00320 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Hotel Haaga Oy Y-tunnus 0889358-7 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Restantti HI, Restonomi HI

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 516 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

-227 000 € 15 %

Henkilöstö

24 -3

Liikevoitto-%

-5 % 17 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, a la carte, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Hotel Haaga Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00320 - Helsinki , osoitteessa 00320 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa