Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan Luostolla sijaitsevaan Santa's Hotel Auroraan tyylikkäseen ravintolaan tarjoilijaa.

Hotel Aurora on osa Santa's Hotels-ketjua ja osa Sava-Group konsernia, lappilaisessa omistuksessa. Hotel Aurorassa on 30 huonetta sekä 10 uutta ainutlaatuista lasi-iglua.
Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiainen, ala carte lounas sekä tasokas illallinen päivittäin talvisesongilla ja kesällä ravintola palvelee ryhmiä sekä tapahtuma-asiakkaita. Ravintolassamme järjestetään myös monenlaisia juhlatilaisuuksia ja asiakaskuntamme on hyvin kansainvälinen.

Etsimme motivoituneeseen ja iloiseen työporukkaamme tarjoilijaa tasokkaaseen ravintolaamme. Toivomme että sinulla on jo kokemusta ala carte ravintolassa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle siistin ja rennon työympäristön Luoston kauniissa tunturimaisemissa. Avustamme tarvittaessa asunnon kanssa.

Vapaamuotoiset hakemukset, CV:n kera.
Sofia Karimäki, hotelli- ja ravintolapäällikkö sofia.karimaki@santashotels.fi tai kysy lisätietoja 040 847 0922

Web-osoite: http://www.santashotels.fi/hotelaurora Työnantaja: Hotel Aurora Oy Sijainti: Luppokeino 1, 99555 LUOSTO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Hotelli- ja ravintolapäällikkö Sofia Karimäki puh. 040-847 0922 tai sofia.karimaki@santashotels.fi Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Luppokeino 1, 99555 LUOSTO

Yritystiedot

Toiminimi Hotel Aurora Oy Y-tunnus 1871193-5 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Hotel Aurora Borealis, Aurora Chalet, Restaurant Aurora Borealis, Santa's Hotel Aurora

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

994 000 € 38 %

Liiketoiminnan tulos

109 000 € 15 %

Liikevoitto-%

11 % -15 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Hotel Aurora Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä , osoitteessa Luppokeino 1, 99555 LUOSTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa