Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Luostolla sijaitsevaan Santa's Hotel Auroraan tyylikkäseen ravintolaan tarjoilijaa. Hotel Aurora on osa Santa's Hotels-ketjua ja osa Sava-Group konsernia, lappilaisessa omistuksessa. Hotel Aurorassa on 30 huonetta sekä 10 uutta ainutlaatuista lasi-iglua. Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiainen, ala carte lounas sekä tasokas illallinen päivittäin talvisesongilla ja kesällä ravintola palvelee ryhmiä sekä tapahtuma-asiakkaita. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Sodankylä ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hotel Aurora Oy Y-tunnus 1871193-5 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Hotel Aurora Borealis, Aurora Chalet, Restaurant Aurora Borealis, Santa's Hotel Aurora

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Hotel Aurora Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Sodankylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus