Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme Espoon Yoga Nordiciin pirteää ja oma-aloitteista tekijää osa-aikaiseen tehtävään joogakoulun vastaanotossa.

Työ koostuu asiakkaiden vastaanottamisesta, sähköisen järjestelmän hallinnasta, siivouksesta ja siistimisestä, myynnistä sekä muusta asiakaspalvelusta. Tarjoamme mielenkiintoisen ja energisen hyvinvointialan työympäristön, jossa on mahdollisuus toimia pitkäaikaisesti!
Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä ja mahdollinen hygieniapassi. Tärkeintä on kuitenkin oma asenne ja halu oppia uutta! Koulutamme tehtävään.

Työtunteja on tarjolla noin 10-20 viikossa ja työvuorot sisältävät pääosin ilta- ja viikonloppuvuoroja toimipisteidemme aukioloaikojen puitteissa (arki-illat klo 15-21 välillä). Eduksi katsotaan mahdollisuus tehdä myös aamuvuoroja (klo 6-11 välillä). Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan syyskuun alussa.

Työ on pääosin Espoon Mankkaan toimipisteessämme, mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä myös Helsingin Kaisaniemen joogakoululla.

Oletko sinä oikea henkilö osaksi mahtavan energistä porukkaa? Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@yoganordic.fi

Työnantaja: Hot Jooga Bhangra Oy Sijainti: Mankkaantie 2-4 A, 02180 ESPOO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.11.2016, heti Yhteystiedot: Kaisa Ahvonen, rekry@yoganordic.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mankkaantie 2-4 A, 02180 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Hot Jooga Bhangra Oy Y-tunnus 2287312-8 Toimiala Muu urheilutoiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

268 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

38 000 € 52 %

Liikevoitto-%

14 % 56 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, vastaanottopiste, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hot Jooga Bhangra Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Mankkaantie 2-4 A, 02180 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa