Duunitori suosittelee
Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Nuori? Reipas? Innokas?
Etsitkö töitä? Tarjoamme paikkaa oma-aloitteiselle, sanavalmiille puistotyöntekijälle.

HopLop on pohjoismaiden johtava liikuntaseikkailupuistojen ketju 19 toimipaikalla ympäri Suomen. Kun katsotaan kävijämääriä, olemme Suomen suosituin lapsiperheiden maksullinen vierailukohde - tämä tarkoittaa, että meillä on suuri vastuu lasten ja perheiden liikuttamisessa.

Nyt haemme reipasta puistotyöntekijää

Puistotyöntekijänä työnkuvaasi kuuluu monipuolisia, haastavia työtehtäviä, jotka sisältävät asiakaspalvelua, kahvilatyöskentelyä sekä puiston ylläpitoa. Työskentelet kassalla, hoidat varausjärjestelmää sekä pidät huolta, että paikat ovat siistinä. Työ on osa-aikainen.

Olet innokas ja iloinen työntekijä

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, sanavalmis ja reipas. Arvostamme, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai kahvila- ja ravintola-alalta. Työ sopii myös innokkaille työelämään halukkaille ensimmäiseksi työpaikaksi.

Odotamme Sinulta

Yli 18 vuoden ikää
Kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
Joustavuutta työajoissa
Tietoteknistä osaamista

Tarjoamme Sinulle

Iloisen ja nuorekkaan työilmapiirin
Itsenäisen ja monipuolisen työn
Erinomaisen mahdollisuuden edetä omalla urallasi

Lähetä pdf-muotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen eevaleena.harjajarvi@hoplop.fi. Laita viestin otsikoksi "Puistotyöntekijä". Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Web-osoite: http://www.hoplop.fi Työnantaja: HopLop Oy Sijainti: 37570 LEMPÄÄLÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: eevaleena.harjajarvi@hoplop.fi Hakemukset: Lähetä pdf-muotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen eevaleena.harjajarvi@hoplop.fi. Laita viestin otsikoksi "Puistotyöntekijä Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37570 LEMPÄÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi HopLop Oy Y-tunnus 2006043-0 Toimiala Huvi- ja teemapuistojen toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 830 382 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

843 315 € 101 %

Henkilöstö

73 -59

Liikevoitto-%

10 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä/puistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut HopLop Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37570 - Lempäälä , osoitteessa 37570 LEMPÄÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa