Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Reipas? Innokas?
Etsitkö töitä? Tarjoamme paikkaa oma-aloitteiselle, sanavalmiille puistotyöntekijälle.

HopLop on pohjoismaiden johtava liikuntaseikkailupuistojen ketju 19 toimipaikalla ympäri Suomen. Kun katsotaan kävijämääriä, olemme Suomen suosituin lapsiperheiden maksullinen vierailukohde - tämä tarkoittaa, että meillä on suuri vastuu lasten ja perheiden liikuttamisessa.

Nyt haemme reipasta puistotyöntekijää

Puistotyöntekijänä työnkuvaasi kuuluu monipuolisia, haastavia työtehtäviä, jotka sisältävät asiakaspalvelua, kahvilatyöskentelyä sekä puiston ylläpitoa. Työskentelet kassalla, hoidat varausjärjestelmää sekä pidät huolta, että paikat ovat siistinä. Työ on osa-aikainen.

Olet innokas ja iloinen työntekijä

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, sanavalmis ja reipas. Arvostamme, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai kahvila- ja ravintola-alalta. Työ sopii myös innokkaille työelämään halukkaille ensimmäiseksi työpaikaksi.

Odotamme Sinulta

Yli 18 vuoden ikää
Kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
Joustavuutta työajoissa
Tietoteknistä osaamista

Tarjoamme Sinulle

Iloisen ja nuorekkaan työilmapiirin
Itsenäisen ja monipuolisen työn
Erinomaisen mahdollisuuden edetä omalla urallasi

Lähetä pdf-muotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen leena.ruuskanen@hoplop.fi. Laita viestin otsikoksi "Puistotyöntekijä". Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Web-osoite: http://www.hoplop.fi Työnantaja: HopLop Oy Sijainti: 33950 PIRKKALA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Joulukuussa Yhteystiedot: leena.ruuskanen@hoplop.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33950 PIRKKALA

Yritystiedot

Toiminimi HopLop Oy Y-tunnus 2006043-0 Toimiala Huvi- ja teemapuistojen toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 830 382 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

843 315 € 101 %

Henkilöstö

73 -59

Liikevoitto-%

10 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut HopLop Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33950 - Pirkkala , osoitteessa 33950 PIRKKALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa