Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Tekninen Myyjä

Homemap Oy on valtakunnallinen ilmanvaihdon huolto-, puhdistus- ja saneerauspalveluihin erikoistunut toimija. Laajennamme saneeraustoimintaamme Keski-Suomeen, jonne tarvitsemme vastuuntuntoisen edustajan.

Tehtäväsi on tarjota ratkaisuja ilmanvaihto-ongelmiin omakotitaloihin Keski-Suomen alueella. Eli toisin sanoen: tehdä molempia osapuolia tyydyttävää kauppaa. Olemme toimineet alueella jo pidempään huoltotöiden osalta, joten asiakaskontaktisi tulevat lead -tyyppisinä huoltokohteista.

Mitä edellytämme hakijalta:
Itsenäiseen työhön kykenevää, vastuuntuntoista tekijämiehen otetta työntekoon. Tulet toimimaan ennen pitkää alueesi itsenäisenä edustajanamme, joten vastuullisuus ja pitkäjänteinen ote työhön ovat välttämättömiä.
Aiempi kokemus ilmanvaihto-, talonrakennus- tai myyntityöstä katsotaan suureksi eduksi, mutta tärkeimpänä pidämme kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Meiltä löytyy asiantuntemus niin myynnistä, kuin ilmanvaihdostakin, joten koulutamme joka tapauksessa tulokkaalle meidän tapamme tehdä töitä.
Ajokortti on välttämätön, sillä asiakaskäyntisi ovat luonnollisesti asiakkaiden kotona omakotitalo alueilla.
Hyviä sosiaalisia taitoja. Mikään satusetä ei tarvitse olla, mutta keskustelutaidot ovat pääasiallinen työkalusi.

Mitä tarjoamme vastineeksi:
Hyvän palkan. Työsuhteen alussa takuupalkka + provisio, myöhemmin pelkkä provisio.
Valmiin konseptin, sekä asiakaskontaktit leadina.
Miellyttävät työkaverit, sillä pääasiassa teet työsi yksin. Toki tukenasi ovat paikalliset asentajat, sekä muu myyntiorganisaatio Etelä-Suomessa.
Pitkäkestoisen, palkitsevan työsuhteen, sekä mahdollisuuden edetä urallasi toimintamme laajentuessa.
Koulutuksen alalle, mikäli sellaista sinulla ei jo ennestään ole. Toki jo kokeneellekin tekijälle syventävää käytännön koulutusta tulee varmasti rutkasti

Web-osoite: http://www.homemap.fi Työnantaja: HomeMap Oy Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, Tai sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana Yhteystiedot: Työhakemukset vapaamuotoisina mielellään sähköpostiin: lassi.malinen@homemap.fi Lisätietoja saa tarvittaessa myös puhelimitse: 040 6730380 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi HomeMap Oy Y-tunnus 2334242-5 Toimiala Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissä Rinnakkaistoiminimet None

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 035 000 € -20 %

Liiketoiminnan tulos

84 000 € 141 %

Henkilöstö

42 -4

Liikevoitto-%

4 % 150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HomeMap Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa