Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tekninen Myyjä Homemap Oy on valtakunnallinen ilmanvaihdon huolto-, puhdistus- ja saneerauspalveluihin erikoistunut toimija. Laajennamme saneeraustoimintaamme Keski-Suomeen, jonne tarvitsemme vastuuntuntoisen edustajan. Tehtäväsi on tarjota ratkaisuja ilmanvaihto-ongelmiin omakotitaloihin Keski-Suomen alueella. Eli toisin sanoen: tehdä molempia osapuolia tyydyttävää kauppaa. Olemme toimineet alueella jo pidempään huoltotöiden osalta, joten asiakaskontaktisi tulevat lead -tyyppisinä huoltokohteista. Mitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä myyntialan tehtävät Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HomeMap Oy Y-tunnus 2334242-5 Toimiala Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissä Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HomeMap Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus