Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Homemap Oy on yrittäjävetoinen, toimivan johdon omistama ilmanvaihtoon erikoistunut palveluyritys. Työllistämme noin 45 henkilöä kokopäiväisesti ympäri vuoden koko Suomen alueella. Erikoisosaamisemme painottuu ilmanvaihtokanavien puhdistuksiin, ilmanvaihtojärjestelmien huoltotöihin sekä ilmanvaihdon kokonaisvaltaisiin saneerauksiin. Asiakkaamme ovat niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin. Perustamisvuodesta 2010 lähtien olemme palvelleet jo noin 24 000 asiakasta. Nyt haemme vahvistusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Kuopio LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kuopio asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HomeMap Oy Y-tunnus 2334242-5 Toimiala Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissä Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HomeMap Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus