Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Holm & Uusitalo Oy etsii ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää monitoimikoneen kuljettajaa työmaille pohjoiseen Keski-Suomeen. Työtehtäviin kuuluu kaikkea hakkuutapoja ensiharvennuksista päätehakkuisiin. Yrityksen kalusto koostuu Ponssen koneista....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kinnula raskaan kaluston käyttö Kinnula raskaan kaluston käyttö Kinnula kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö Kinnula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Holm & Uusitalo Oy Y-tunnus 9210225-7 Toimiala Puunkorjuu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Monitoimikoneen kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Holm & Uusitalo Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 43900 - Kinnula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus