Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Peruspalvelukeskus Oiva huolehtii Asikkalan, Hollolan, Kärkölän ja Padasjoen sosiaali- ja perusterveydenhuollon palveluista.

Haemme työsuhteeseen
OIKOMISHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRIÄ

Työsuhteen pääasiallinen sijoituspaikka on Salpakankaan terveysaseman hammashoitola. Terveysasema sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Lahdesta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hakemamme oikojahammaslääkäri vastaa pääasiassa Hollolan ja Kärkölän kuntien asukkaiden oikomishoidosta. Väestöpohja on noin 29000 henkilöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun oikomishoidon erikoishammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus on KVTES:n ja LS:n mukainen.

Salpakankaalla on kymmenen hammaslääkärin vastaanottotilat, sekä oikomishoidon erikoishammaslääkärin vastaanotto. Oikojan apuna toimii kaksi suuhygienistiä osa-aikaisesti sekä hammashoitaja.

Työsuhde alkaa 4.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Web-osoite: http://hollola.fi Työnantaja: Hollolan kunta Sijainti: Terveystie 4, 15870 HOLLOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 04.01.2017, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: vastaava hammaslääkäri Timo Kuittinen puh. 044 780 2206 tai timo.kuittinen@oivappk.fi Hakemukset: Peruspalvelukeskus Oiva, Kirjaamo, PL 66, 15871 Hollola tai sähköpostilla peruspalvelukeskus@oivappk.fi. Kuoreen ja sähköpostiin tunnus "HOL 303/2016". Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Terveystie 4, 15870 HOLLOLA

Yritystiedot

Toiminimi Hollolan kunta Y-tunnus 0146248-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Oikomishoidon erikoishammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hollolan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hollola , osoitteessa Terveystie 4, 15870 HOLLOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa