Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Peruspalvelukeskus Oiva huolehtii Asikkalan, Hollolan, Kärkölän ja Padasjoen sosiaali- ja perusterveydenhuollon palveluista. Haemme työsuhteeseen OIKOMISHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRIÄ Työsuhteen pääasiallinen sijoituspaikka on Salpakankaan terveysaseman hammashoitola. Terveysasema sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Lahdesta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hakemamme oikojahammaslääkäri vastaa pääasiassa Hollolan ja Kärkölän kuntien asukkaiden oikomishoidosta. Väestöpohja on noin 29000 henkilöä. Kelpoisuusvaatimuksena on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Hollola hammashoito Hollola lääkärit hammashoito Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hollolan kunta Y-tunnus 0146248-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Oikomishoidon erikoishammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hollolan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hollola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa