Duunitori suosittelee
Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuorotteluvapaan sijaisuus 2.1.2017 -30.7.2017 erityislastentarhanopettajan / lastentarhanopettajan tehtävät Lastentarhanopettajalta/ erityislastentarhanopettajalta edellytetään sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen (272/2005 7 §:n) mukaista tehtävään soveltuvaa koulutusta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hollola varhaiskasvatus Hollola opettajat, lehtorit, professorit Hollola lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hollolan kunta Y-tunnus 0146248-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja / erityislastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hollolan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15870 - Hollola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus