Duunitori suosittelee
Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Vuorovastaava Veljekset Keskiselle Tuuriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuorotteluvapaan sijaisuus 2.1.2017 -30.7.2017 erityislastentarhanopettajan / lastentarhanopettajan tehtävät Lastentarhanopettajalta/ erityislastentarhanopettajalta edellytetään sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen (272/2005 7 §:n) mukaista tehtävään soveltuvaa koulutusta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hollola varhaiskasvatus Hollola opettajat, lehtorit, professorit Hollola lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hollolan kunta Y-tunnus 0146248-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja / erityislastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hollolan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15870 - Hollola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus