Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Holiday Club Sallaan etsitään allasvalvojaa talvikaudeksi 2016-17 (työt tarpeen ja sopimuksen mukaan marras-/joulukuu 2016 - n. huhtikuu 2017). Työ vaatii hakijalta: ammattitaitoa vastaanoton tehtävistä positiivista ja innostunutta asennetta palveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä Tarjoamme: monipuolisen ja kiinnostavan työympäristön sekä mukavat työkaverit Holiday Clubin monipuoliset henkilökuntaedut asunnon vuokrausmahdollisuuden Tiedustelut Holiday Club Sallan hotellipäällikkö ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Salla vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Salla liikuntapalvelut ja urheiluala vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Salla .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Holiday Club Resorts Oy Y-tunnus 2033337-1 Toimiala Kiinteistönvälitys

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Allasvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Holiday Club Resorts Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salla . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa