Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kokki

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Banner HOK-Elanto

Työpaikkakuvaus

Ravintola Salve on kiinteä osa Kampin ja erityisesti Hietalahden historiaa. Ravintolan kunniakas taival alkoi pienestä kioskista, jonka luukusta myytiin ruokaa ja tupakkaa lähinnä merimiehille jo vuonna 1897.

Pitkästä ja värikkäästä historiastaan huolimatta Salve elää vahvasti ajan hermolla. Kuuluisat ja maan parhaat silakat sekä merimiesten kulta-ajoilta säilynyt Salven pannu ovat edelleen listalla - mitä nyt joku nykyään heittelee joukkoon silmänlumeeksi vihanneksiakin. Vuosien saatossa Salve on säilyttänyt sekä sisustuksensa että omaleimaisuutensa. Siitä onkin muodostunut eräänlainen aikuisten kulttiravintola, jossa viihtyvät niin taiteilijat, kirjailijat, työmiehet kuin herratkin.

Perinteisen merimiesravintola Salven osoite on nyt muuttunut, mutta Salven henki ja elämä jatkuu uusissa tiloissa saman kadun varrella. Muuton myötä tarvitsemme vahvistusta upeaan tiimiimme ja tarjoamme pätevälle vuoropäällikölle ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla mukaan tekemään elävää ravintolahistoriaa kanssamme.

Asiakastyytyväisyyden varmistaminen on sinulle kunnia-asia, lisäksi omaat reipasta mieltä ja kykyä innostaa myös muita panemaan parastaan. Sujuvaa kielitaitoa (vähintään englanti ja ruotsi) tarvitset taataksesi onnistuneen elämyksen myös lukuisille kansainvälisille asiakkaillemme. Salveen tullaan ympäri maailman! Ravintola-alan ammattilaisena ymmärrät sanomattakin, että anniskelupätevyys on perusedellytys tehtävässä toimimiselle.

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, loistavat työkaverit ja hyvät etenemismahdollisuudet. Vakituisena työntekijänä pääset myös nauttimaan HOK-Elannon erinomaisista henkilökuntaeduista.


Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta.
Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee hakemukset. Käsittelemme hakemuksia niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. alittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon.
Työnantaja: HOK-Elanto Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.s-rekry.fi/web/#/application/4217/basic_info?portal=web Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 841 008 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

23 170 000 € 54 %

Henkilöstö

5 645 5620

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, Salve, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut HOK-Elanto. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 63 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa