Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Banner HOK-Elanto

Työpaikkakuvaus

Perheet, ystävät, työporukat... kaikenikäiset ystävämme! Tervetuloa nauttimaan reiluista amerikanitalialaisista annoksista kodikkaaseen La Famigliaan. Ruudulliset pöytäliinat ja perhepotretit ovat tuttuja elokuvista ja New Yorkin Little Italy -kaupunginosasta. Ruokalistaltamme löytyy toinen toistaan herkullisempia annoksia ja keittiö on avoinna aamupäivästä iltamyöhään.

Haemme nyt kokenutta vuoropäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen. Toivomme, että Sinulla on reipas että tarmokas ote salityöskentelyyn ja saat esimerkillisellä toiminnallasi henkilökunnan innostumaan. Omaat aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja paineensietokykyä, olet tehokas sekä organisointikykyinen ja sinulla on vuoronjohtamisen taito hyppysissä. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä.

Tarjoamme luotettavan työnantajan ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut sekä monipuoliset työtehtävät salin puolelta ammattitaitoiselle, jo esimieskokemusta hankkineelle vuoropäällikölle mukavan ja motivoituneen työporukan keskuudessa.


Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta.
Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee hakemukset. Käsittelemme hakemuksia niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon.
Työnantaja: HOK-Elanto Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: 14.12.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 841 008 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

23 170 000 € 54 %

Henkilöstö

5 645 5620

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, La Famiglia Flamingo, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut HOK-Elanto. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa