Duunitori suosittelee
Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Banner HOK-Elanto

Työpaikkakuvaus

Chico's-ravintolat tarjoavat pohjoisamerikkalaisen keittiön parhaita paloja omalla mausteellaan rennolla ja hyvällä fiiliksellä.

Chico's Sellon etsimämme vuoropäällikkö on asenteeltaan ammattiylpeä, asiakaslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tähtäät aina parhaaseen suoritukseen ja haluat luoda asiakkaiden käyntikokemuksesta parhaan mahdollisen elämyksen.
Olet oikea henkilö vuoropäälliköksi meille, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu ja myyntityö ovat sinulle sydämen asia.
Vastaat vuorossasi ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä omalla esimerkilläsi. Olet joustava, ongelmanratkaisukykyinen, reipas ja vastuuntuntoinen.
Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet toimimaan kiireisessäkin ympäristössä laatuvaatimuksista tinkimättä.
Olet kerännyt jo useamman vuoden kokemuksen ravintola-alalta.
Olet palvelualan ammattilainen ja koulutus on plussaa, mutta eniten vaa'assa painavat työkokemus ja esimiesominaisuudet.
Tehtävä edellyttää anniskelupätevyyttä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavia työtehtäviä, mukavan työympäristön, kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä HOK-Elannon monipuoliset henkilöstöedut. Myös henkilöstömme työtyytyväisyys on meille kunnia-asia

Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee hakemukset. Käsittelemme hakemuksia niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon.
Työnantaja: HOK-Elanto Sijainti: Espoo Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.s-rekry.fi/web/#/application/3953/basic_info?portal=web Ilmoitus jätetty: 25.08.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 841 008 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

23 170 000 € 54 %

Henkilöstö

5 645 5620

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, Chico's Sello, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut HOK-Elanto. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 63 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa