Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Banner HOK-Elanto

Työpaikkakuvaus

Tahdotko mukaan tarjoamaan piirikunnan parasta palvelua?

Amarillon tarina alkaa syvältä Texasin sydämestä. Hampurilaisia, fajitaksia, bolilloja, wingsejä, dilloja... Amarillon tyyliin reiluina, näyttävinä ja täyttävinä annoksina!
Me Amarillolaiset rakastamme hyvää ruokaa ja juomaa, rentoa menoa ja bailausta. Amarillo Helsinki on yli 800 asiakaspaikkainen kokonaisuus, johon kuuluvat ruokapuolen lisäksi myös Street Bar ja Amarillo Night.

Etsimme nyt vuoropäällikköä Amarilloon. Tarjolla oleva työsuhde on vakituinen (111H/3 viikkoa)

Oletko iloinen, vastuuntuntoinen, jämäkkä, myyntiä johtava esimies? Saat tiimisi iloiseen myyntihurmioon vastuun ja positiivisen asenteen myötä. Ravintola-alan tunnusluvut ja tulos ohjaavat toimintaasi ja olet kiinnostunut pääsemään huippusuorituksiin.

Omalla esimerkillä johtaminen on päivittäinen mottosi. Haluat johtaa tiimiä luomaan asiakkaille elämyksiä niin lounaalla, after workillä kuin illallisilla. Olet kokonaisuuksia johtava esimies. Innostat esimerkilläsi muita eikä tahtisi hiljene kovassakaan kiireessä. Olet paineensietokykyinen, ammattitaitoinen ja ammattiylpeä. Olet huumorintajuinen ja yhteistyökykyinen. Taskustasi on löytynyt jo pidempään ravintola-alalla vaadittavat passit ja esimieskokemusta on vähintään vuosi.

Jos tunnistit itsesi ja olet etsimämme henkilö tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, työ on ilta ja viikonloppu painotteinen.

Tarjoamme luotettavan työpaikan, HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet.
Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta.
Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee hakemukset. Valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon.
Työnantaja: HOK-Elanto Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.s-rekry.fi/web/#/application/3608/basic_info?portal=web Ilmoitus jätetty: 21.07.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 841 008 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

23 170 000 € 54 %

Henkilöstö

5 645 5620

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, Amarillo Mikonkatu, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 21.07.2016 ja sen on julkaissut HOK-Elanto. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa