Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Banner HOK-Elanto

Työpaikkakuvaus

Maistuisiko Amerikan meininki?
Chicos on rento ja viihtyisä ravintola, jonka ruokalistalla maistuvat Amerikan mantereen monipuoliset aromit. Etsimme nyt iloiseen joukkoomme uusia osaajia luomaan hyvää fiilistä, valmistamaan kaupungin parhaita burgereita ja tekemään asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti onnistuneita elämyksiä.

Vuoromestarina olet tärkeä osa asiakkaidemme ravintolakokemusta. Varmistat keittiön toiminnan niin ruuan laadun, katteen kuin työn organisoinninkin osalta.

Sinulla on alan koulutus ja aiempaa kokemusta esimiestehtävistä. Olet luonnostasi tuloshakuinen, oma-aloitteinen ja positiivisella tavalla jämäkkä. Ymmärrät tasalaatuisuuden merkityksen ja olet asiakaspalveluhenkinen, sillä vastaat vuorossasi myös asiakastyytyväisyydestä ruokatuotteen osalta.

Loistavat työkaverit, erinomaiset henkilökuntaedut ja hyvät urakehitysmahdollisuudet.
Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee hakemukset. Valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon.
Työnantaja: HOK-Elanto Sijainti: Espoo Työajat: kokoaikainen Ilmoitus jätetty: 28.04.2016 Haku päättyy: 22.02.2017 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 841 008 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

23 170 000 € 54 %

Henkilöstö

5 645 5620

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoromestari, Chicos Sello, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 28.04.2016 ja sen on julkaissut HOK-Elanto. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus