Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Banner HOK-Elanto

Työpaikkakuvaus

Ensi vuonna 150-vuotta täyttävä Kappeli elää nyt parasta aikaansa. Ruokalistamme on vahvasti skandinaavinen erilaisilla teema menuilla höystettynä. A la Carte Sali saattaa täyttyä päivän aikana useamman kerran. Talvella meillä juhlitaan pikkujouluja ja kesällä terassi on kiireinen aamusta iltaan. Alakerrasta meiltä löytyy legendaarinen Kappelin kellari jossa vietetään häitä, kokouksia ja juhlia. Kappeli on aina auki ja hiljaisia aikoja emme tunne.

Nyt tarvitsemmekin keittiöön vahvistukseksi vuoromestaria joka toimii operatiivisena esimiehenä ja kollegana muille työntekijöille. Yksin ei tarvitse työskennellä sillä keittiössä on aina miehitys kohdillaan.
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiehenä toimimisesta. Hallitset hyvin ainakin kylmän tai lämpöisen keittiön osa-alueet. Tunnet keittiö ja ruoanlaiton perusteet, osaat kommunikoida, delegoida ja antaa palautetta. Pidät kiireestä ja arjen yllätyksistä.

Me tarjoamaan sinulle loistavat työkaverit, kehittymismahdollisuudet, suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet.

Tervetuloa tekemään historiaa Kappelin ammattilaisten joukkoon.


Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta.
Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee hakemukset. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon.
Työnantaja: HOK-Elanto Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 841 008 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

23 170 000 € 54 %

Henkilöstö

5 645 5620

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoromestari, Kappeli, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut HOK-Elanto. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 57 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa