Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Prisma Järvenpää sijaitsee keskeisellä paikalla Järvenpään keskustassa. Prisma on kaupungin markkinajohtaja ruoka- ja käyttötavarakaupassa. Keskuksessa on Prisman lisäksi 25 pienliikkeen kattava tarjonta. Prisman henkilöstöön kuuluu yli sata kaupan alan ammattilaista. Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme TIIMINVETÄJÄÄ vastaamaan liha-eines kysyntäalueesta.Tiiminvetäjänä ohjaat ja valmennat tiimiläisiäsi kaupalliseen ja asiakaslähtöiseen toimintaantyöskentelemällä itse kaikkina aukioloaikoina myymälän arjessa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Tuusula päällikkötason positiot Järvenpää päällikkötason positiot Mäntsälä päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiiminvetäjä, Prisma Järvenpää, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 04.01.2017 ja sen on julkaissut HOK-Elanto . Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus