Duunitori suosittelee
Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Banner HOK-Elanto

Työpaikkakuvaus

Ravintola Salve on kiinteä osa Kampin ja erityisesti Hietalahden historiaa. Ravintolan kunniakas taival alkoi pienestä kioskista, jonka luukusta myytiin ruokaa ja tupakkaa lähinnä merimiehille jo vuonna 1897.

Pitkästä ja värikkäästä historiastaan huolimatta Salve elää vahvasti ajan hermolla. Kuuluisat ja maan parhaat silakat sekä merimiesten kulta-ajoilta säilynyt Salven pannu ovat edelleen listalla - mitä nyt joku nykyään heittelee joukkoon silmänlumeeksi vihanneksiakin. Vuosien saatossa Salve on säilyttänyt sekä sisustuksensa että omaleimaisuutensa. Siitä onkin muodostunut eräänlainen aikuisten kulttiravintola, jossa viihtyvät niin taiteilijat, kirjailijat, työmiehet kuin herratkin.
Haemme nyt tarjoilijaa osa-aikiseen (90h/3vko) työsuhteeseen.

Perinteisen merimiesravintola Salven osoite muuttuu syyskuun aikana, mutta Salven henki ja elämä jatkuu uusissa tiloissa saman kadun varrella. Muuton myötä tarvitsemme vahvistusta upeaan tiimiimme. Oletko hyvää fiilistä henkivä rautainen salityön ammattilainen? Onnistuuko ympäri maailman tulevien asiakkaiden palvelu sujuvan englannin lisäksi myös jollain muulla kielellä?

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, loistavat työkaverit ja hyvät etenemismahdollisuudet. Vakituisena työntekijänä pääset myös nauttimaan HOK-Elannon erinomaisista henkilökuntaeduista.


Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee hakemukset. Käsittelemme hakemuksia niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon.
Työnantaja: HOK-Elanto Sijainti: Helsinki Työajat: osa-aikainen Ilmoitus jätetty: 25.08.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 841 008 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

23 170 000 € 54 %

Henkilöstö

5 645 5620

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilja, Ravintola Salve, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut HOK-Elanto. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa