Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 02.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Prisma Kaari on HOK-Elannon suurin Prisma ja tarjoaa laajimmat valikoimat kaikilla tuotealueilla päivittäis- ja käyttötavarassa.Myymälämme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Kehä I:n varrella Kauppakeskus Kaaressa. Prisma Kaari palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin klo 7-23 ja sunnuntaisin klo 10-23.Prisma Kaaressa työskentelee noin 200 kaupan alan ammattilaista.Haemme positiivista ja ammattitaitoista myyjää päivittäistavaraosastolle vakituiseen työsuhteeseen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä päivittäistavaraosastolle, Prisma Kaari, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 02.01.2017 ja sen on julkaissut HOK-Elanto. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 54 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus