Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Banner HOK-Elanto

Työpaikkakuvaus

La Famiglia on amerikan - italialainen, kodikkaan rentotunnelmainen ravintola ja Sir Eino pubimainen olutravintola, missä saatavilla myös ruokaa. Viikonloppuisin dj:n tahdittamana meno jatkuu 03.00 saakka. Ravintolat sijaitsevat viihdekeskus Flamingossa.

Liikeideapäällikkönä vastaat La Famiglian ja Sir Einon operatiivisesta toiminnasta ravintolanjohtajan alaisuudessa.

Sinulle on kertynyt vankkaa kokemusta esimiestyöstä. Olet vahva käytännön osaaja ja tunnet halua kehittää toimintaa, niin asiakaspalvelun kuin taloudellisten tunnuslukujenkin osalta.

Olet joustava alan ammattilainen. Sinulla on kykyä toimia ja johtaa joukkoja paineenkin alla esimerkillisesti. Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat Sinulle sydämenasia. Saat tiimisi innostumaan yhteisistä tavoitteista ja jopa ylittämään itsensä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet jämäkkä, sekä reilu esimies. Ymmärrät sanomattakin, että tehtävässä toimiminen edellyttää useamman vuoden esimieskokemusta, sekä anniskelupätevyyttä.

HOK-Elanto tarjoaa Sinulle luotettavan työpaikan, loistavat henkilökuntaedut ja erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.
Hakemukset vain oheisella hakulinkillä.
Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee haskemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon.
Työnantaja: HOK-Elanto Sijainti: Vantaa Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.s-rekry.fi/web/#/application/4457/basic_info?portal=web Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 841 008 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

23 170 000 € 54 %

Henkilöstö

5 645 5620

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikeideapäällikkö, La Famiglia Flamingo, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HOK-Elanto. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 63 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa