Duunitori suosittelee
Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Banner HOK-Elanto

Työpaikkakuvaus

Virgin Oil Co. on Helsingin ravintolaelämän maamerkki. Korkean kattomme alle mahtuu tunnelmallinen amerikanitalialainen ruokaravintola, graniitinkova livekeikkapaikka, rentoa baarimeininkiä sekä mahdollisuus persoonallisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Olemme uniikki ravintolaelämys Helsingin ytimessä.

Ruokasalissamme pizza valmistuu aidossa puulämmitteisessä uunissa, pihvit paistuvat laavakivigrillissä ja viini lasketaan suoraan puutynnyreistä. Ruokalistallamme on laaja valikoima amerikan-italialaisen keittiön reheviä herkkuja. Meillä suuretkin yksityistilaisuudet ovat mahdollisia.

Clubillamme esiintyjinä joka viikko kotimaisen rockin ja popin kärkinimet sekä tunnettuja ja nousevia ulkomaalaisia artisteja.

Ravintolassamme on asiakaspaikkoja 850 ja henkilökuntaa n. 50. Sekä liikevaihtomme että ruokamyyntimme ovat ketjumme suurimpia ja olemme erittäin ylpeitä hyvästä ruokatuotteestamme, joka on saanut kiitosta laajalti. Haastavaan ja mielenkiintoiseen tehtävään keittiömestarimme avuksi ja keittiön osaavien joukkojemme esimieheksi etsimme nyt pätevää vuoromestaria.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on intohimo ruoan valmistukseen, hyvä paineensietokyky, hyvät vuorovaikutus-ja organisointitaidot sekä loistava asenne työn tekemiseen.
Edellytämme aiempaa kokemusta keittiön esimiestehtävistä sekä ymmärrystä ja kykyä kannattavan keittiötoiminnan ylläpitämiseen.

Tarjoamme luotettavan työnantajan ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut sekä monipuoliset, mielekkäät ja vastuulliset työtehtävät erittäin motivoituneen työporukan keskuudessa.


Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta.
Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee hakemukset. Valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon.
Työnantaja: HOK-Elanto Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Ilmoitus jätetty: 28.07.2016 Haku päättyy: 25.01.2017 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 841 008 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

23 170 000 € 54 %

Henkilöstö

5 645 5620

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoromestari, Ravintola Virgin Oil Co., on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 28.07.2016 ja sen on julkaissut HOK-Elanto. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 45 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus