Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme La Famiglia Flamingoon keittiömestaria kokoaikaiseen työsuhteeseenLa Famiglia on amerikan - italialainen, kodikkaan rentotunnelmainen ravintola. Löytyy pastoja, pizzoja, pihvejä - reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin! Arkipäivisin on tarjolla myös lounasannoksia sekä keittiömestarin suosittelemia viikon pihvi- ja kala-annoksia. Tapas Barcelona on aito tapasravintola espanjalaisine makuineen ja rytmeineen. Päivällä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kerava ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Nurmijärvi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Sipoo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Tuusula ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Vantaa ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Espoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kerava ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nurmijärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sipoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tuusula ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Espoo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HOK-Elanto Y-tunnus 1837957-3 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari, La Famiglia Flamingo, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut HOK-Elanto. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.01.2017. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 54 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus