Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme reippaita lähihoitajia monipuoliseen työhön. Työpäivät voivat vaihdella siten, että toisena päivänä ollaan apuna ja hoivataan iäkkäitä asiakkaita ja toisena päivänä ollaan apuna lapsiperheen arjessa.

Työ tehdään asiakkaiden kodeissa. Aluksi työ on tarvittaessa töihin kutsuttavalla sopimuksella, mutta asiakkaiden kanssa hyvin toimeentuleville tekijöille voi vakiintua nopeastikin täysiaikainen työ.

Haemme kolmea työntekijää, 1 osa-aikaiseen ja 2 kokoaikaiseen työsuhteeseen. Meiltä löytyy töitä sekä kokeneille ammattilaisille että vielä valmistumista vaille oleville lähihoitajaopiskelijoille.

Web-osoite: http://www.hoivea.fi Työnantaja: Hoivea Oy Sijainti: 86600 HAAPAVESI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Pauliina Pitkänen, 040 5495 179, pauliina.pitkanen@hoivea.fi Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 86600 HAAPAVESI

Yritystiedot

Toiminimi Hoivea Oy Y-tunnus 2594432-3 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

190 000 € 190000 %

Liiketoiminnan tulos

2 000 € 2000 %

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Hoivea Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 86600 - Haapavesi , osoitteessa 86600 HAAPAVESI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa