Duunitori suosittelee
Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Software Developer

Attendo

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Hoivapalvelu Metsätähti Oy on hoitajavälitykseen ja kotihoitoon erikoistunut yritys. Olemme välittäneet hoitoalan ammattilaisia vuodesta 2001 ja nykyisin kauttamme työskentelee satoja hoitajia kuukausittain. Laadukkaan hoitotyön toteuttaminen on ollut alusta saakka tiimillemme sydämen asia.

Haemme nyt kotihoidon tukipalveluihin työntekijää. Työnkuva muokkautuu asiakkaan tarpeen mukaan, mutta sisältää useimmiten asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kuten siivoamisessa ja ulkoilussa avustamisessa. Työntekijänä olet osa kotihoidon tiimiä, joten työssä saat osaavan tiimin tuen. Työpäivä muodostuu useista käynneistä eri asiakkaiden luona, joten tässä työssä pääset liikkumaan ja haastamaan itsesi. Vuorojen suunnitteluun pääset aktiivisesti mukaan, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vapaapäiviin, mutta edellytämme valmiutta työskennellä arkisin sekä viikonloppuisin.

Emme edellytä alan koulutusta vaan arvostamme hyvän asenteen omaavia ja auttamishaluisia työntekijöitä, joilla on mahdollisesti jo kokemusta vanhusten tai pitkäaikaissairaiden ihmisten auttamisesta ja avustamisesta. Kokemus nostolaitteista tai muista apuvälineistä on hyödyksi mutta kaikkiin työtehtäviin tarjoamme perehdytyksen. Hakijoilta edellytämme myös asiakaslähtöistä asennetta sekä halukkuutta sitoutua pidempiaikaiseen hoitosuhteeseen. Ihmisten auttaminen on lähellä sydäntäsi. Työnkuvan liikkuvan luonteen takia edellytämme, että sinulla on ajokortti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden arvokkaaseen ja mielenkiintoiseen työhön, luotettavan ja arvostetun työnantajan sekä neuvoteltavat työajat. Pyrimme huomioimaan työaikatoiveesi mahdollisimman hyvin.

Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemus osoitteeseen heikki.ruotanen@metsatahti.fi

Web-osoite: http://www.metsatahti.fi Työnantaja: Hoivapalvelu Metsätähti Oy Sijainti: Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Heikki Ruotanen, puh. 050 433 1665 Hakemukset: http://www.metsatahti.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Hoivapalvelu Metsätähti Oy Y-tunnus 1926203-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Metsätähti Karhunpoikapalvelu, Metsätähti Sairaanhoitopalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 966 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

466 000 € -42 %

Liikevoitto-%

12 % -29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työntekijä kotihoitoon, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hoivapalvelu Metsätähti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa