Duunitori suosittelee
Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kaipaatko uusia kokemuksia ja haasteita työuralle? Haluatko vahvistusta jo olemassa olevalle ammattitaidolle? Tartu nyt siis tilaisuuteen ja hae meille töihin!

Hoivapalvelu Metsätähti Oy on hoitajien perustama, hoitajavälitykseen erikoistunut yritys. Olemme välittäneet hoitoalan ammattilaisia 2000-luvun alusta alkaen ja nykyisin kauttamme työskentelee satoja hoitajia kuukausittain. Laadukkaan hoitotyön toteuttaminen on ollut alusta saakka yrityksellemme sydämen asia.

Haemme asiakkaallemme sairaanhoitajia terveysasematyöhön pääkaupunkiseudulle. Työ on päivätyötä, arkisin klo 8-16. Työtä tarjolla pääsääntöisesti keikkaluontoisesti, jatkossa myös mahdollisuus pidempiaikaiseen sijaisuuteen.

Toivomme sinulta sairaanhoitajan koulutusta, aikaisempaa työkokemusta terveysasematyöstä tai itsenäisestä työskentelystä sekä palveluhenkisyyttä ja luotettavuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Terveysasemavuorojen lisäksi voit tehdä kauttamme töitä myös muihinkin kohteisiin, aina hengityshalvaustiimeistä sairaaloiden päivystyksiin.

Haethan paikkaa avoimella hakemuksella heikki.ruotanen@metsatahti.fi

Tervetuloa lämminhenkiseen ja arvostettuun tiimiimme!

Web-osoite: http://www.metsatahti.fi Työnantaja: Hoivapalvelu Metsätähti Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palvelukoordinaattori Heikki Ruotanen 0504331665 Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Hoivapalvelu Metsätähti Oy Y-tunnus 1926203-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Metsätähti Karhunpoikapalvelu, Metsätähti Sairaanhoitopalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 966 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

466 000 € -42 %

Liikevoitto-%

12 % -29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja (terveysasema), on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Hoivapalvelu Metsätähti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa