Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kiinnostavatko monipuoliset hoitoalan työtehtävät? Kaipaatko uusia haasteita hoitoalalta? Tartu nyt tilaisuuteen ja hae meille töihin!

Juuri nyt haemme sairaanhoitajia Porvooseen monipuolisiin hoitotehtäviin. Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti. Meillä kuunnellaan työntekijän toiveita ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työhaasteita erilaisissa hoitotehtävissä kotihoidossa sekä palvelutaloissa.

Etuna tehvässä menestymiseen ovat ajokortti sekä voimassa oleva iv-lupa.

Tarjoamme luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Halutessasi voit työskennellä myös muissa Metsätähden työtehtävissä mm. sairaan lapsen kotihoidossa ja perhepalveluissa.

Ota askel uusiin haasteisiin ja laita avoin hakemus sähköpostitse: heidi.hakanen@metsatahti.fi

Web-osoite: http://www.metsatahti.fi Työnantaja: Hoivapalvelu Metsätähti Oy Sijainti: 06100 PORVOO Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelupäällikkö Heidi Hakanen heidi.hakanen@metsatahti.fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 06100 PORVOO

Yritystiedot

Toiminimi Hoivapalvelu Metsätähti Oy Y-tunnus 1926203-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Metsätähti Karhunpoikapalvelu, Metsätähti Sairaanhoitopalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 966 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

466 000 € -42 %

Liikevoitto-%

12 % -29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Hoivapalvelu Metsätähti Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo , osoitteessa 06100 PORVOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa