Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Kiinnostavatko monipuoliset hoitoalan työtehtävät? Kaipaatko uusia haasteita hoitoalalta? Tartu nyt tilaisuuteen ja hae meille töihin!

Haemme Pohjanmaan länsirannikolle ammattitaitoista, rokotustaitoista sairaanhoitajaa terveyskeskuksen vastaanottotyöhön. Kyseessä sairaanhoitajan sijaisuus. Aloitus mahdollisimman pian ja sijaisuus kestää 25.11.2016 asti. Työaika arkena kl.8-16. Pääasiallinen tehtävä nimenomaan asiakkaiden hoidon tarpeen arvioinnissa. Työhön kuuluu myös itsenäistä vastaanottotyötä. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään ammattitaitoasi, koska työ on haastavaa, monipuolista ja mielenkiintoista.

Sinulta odotamme sairaanhoitajan koulutuksen lisäksi rokotustaitoa, Effica-potilastietojärjestelmän hallintaa ja tyydyttävää ruotsin kielen osaamista Arvostamme vastuunottokykyä, hyvää paineensietokykyä, sekä intoa tehdä tiimityötä. Toivomme sinulta kokemusta terveyskeskusasiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä.

Ota askel uusiin haasteisiin ja laita avoin hakemus ja CV sähköpostitse: heidi.hakanen@metsatahti.fi

Web-osoite: http://www.metsatahti.fi Työnantaja: Hoivapalvelu Metsätähti Oy Sijainti: 64260 KASKINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelupäällikkö Heidi Hakanen heidi.hakanen@metsatahti.fi Hakemukset: http://www.metsatahti.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 64260 KASKINEN

Yritystiedot

Toiminimi Hoivapalvelu Metsätähti Oy Y-tunnus 1926203-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Metsätähti Karhunpoikapalvelu, Metsätähti Sairaanhoitopalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 966 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

466 000 € -42 %

Liikevoitto-%

12 % -29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hoivapalvelu Metsätähti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 64260 - Kaskinen , osoitteessa 64260 KASKINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa