Duunitori suosittelee
Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hoivapalvelu Metsätähti Oy on hoitajavälitykseen ja kotihoitoon erikoistunut yritys. Olemme välittäneet hoitoalan ammattilaisia vuodesta 2001 ja nykyisin kauttamme työskentelee satoja hoitajia kuukausittain. Laadukkaan hoitotyön toteuttaminen on ollut alusta saakka yrityksellemme sydämen asia.

Etsimme parhaillaan lapsiystävällisiä hoitajia lapsen kotihoitoon Turun alueelle.

Edellytämme kaikilta hoitajilta vähintään sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan toisen asteen tutkinto sekä kokemusta ja mielenkiintoa lastenhoitoon.
Lisäksi edellytämme positiivista työotetta, luotettavuutta ja vastuunkantoa.

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää ennen työn alkamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

Ota askel uusiin haasteisiin ja laita avoin hakemus.
Yhteydenotot sähköpostitse.

Web-osoite: http://www.metsatahti.fi Työnantaja: Hoivapalvelu Metsätähti Oy Sijainti: Kauppiaskatu 8, 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palvelukoordinaattori Toni Huru p.0504336844 toni.huru@metsatahti.fi Hakemukset: http://www.metsatahti.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppiaskatu 8, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Hoivapalvelu Metsätähti Oy Y-tunnus 1926203-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Metsätähti Karhunpoikapalvelu, Metsätähti Sairaanhoitopalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 966 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

466 000 € -42 %

Liikevoitto-%

12 % -29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hoivapalvelu Metsätähti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kauppiaskatu 8, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa