Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Metsätähdessä on vankkaa kokemusta perhepalveluiden tarjoamisesta jo useiden vuosien ajalta. Tuotamme laadukkaita perhepalveluita perheen ja etenkin lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden. Metsätähti toimii useiden kuntien ja yritysten yhteistyökumppanina.

Olemme laajentumassa nyt Itä-Suomeen ja etsimme nyt jokkkoomme ammattitaitoisia lastenhoitajia työskentelemään työhön tarvittaessa kutsuttavina lastenhoitajina perheissä. Meillä on monipuolisesti lyhyitä 3-4 tunnin työvuoroja tarjolla perhepalveluissa sekä pidempiä työvuoroja sairaan lapsen kotihoidon palveluissa. Lastenhoito toteutetaan perheen kotona. Työkohteita on niin Lappeenrannassa kuin ympäröivissä kunnissakin.

Edellytämme hoitajiltamme vähintään hoito- tai kasvatusalan perustutkintoa, esimerkiksi lähihoitajan tai lastenohjaajan tutkintoa, kokemusta lastenhoidosta, valmiutta ottaa vastaan työtehtäviä lyhyellä varoitusajalla, jostavuutta sekä positiivista työasennetta.

Tarjoamme luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Halutessasi voit työskennellä myös muissa Metsätähden työtehtävissä hoivakodeissa, palvelukeskuksissa, vammaispalveluissa tai perhepalveluissa.

Tervetuloa lämminhenkiseen ja arvostettuun tiimiimme!

Web-osoite: http://www.metsatahti.fi Työnantaja: Hoivapalvelu Metsätähti Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Työhakemus ja CV: Heikki Ruotanen, heikki.ruotanen@metsatahti.fi, puh. 0504331665 Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Hoivapalvelu Metsätähti Oy Y-tunnus 1926203-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Metsätähti Karhunpoikapalvelu, Metsätähti Sairaanhoitopalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 966 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

466 000 € -42 %

Liikevoitto-%

12 % -29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Hoivapalvelu Metsätähti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa