Duunitori suosittelee
Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Metsätähdessä on vankkaa kokemusta perhepalveluiden tarjoamisesta jo useiden vuosien ajalta. Tuotamme laadukkaita perhepalveluita perheen ja etenkin lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden. Metsätähti toimii useiden kuntien ja yritysten yhteistyökumppanina. Olemme laajentumassa nyt Itä-Suomeen ja etsimme nyt jokkkoomme ammattitaitoisia lastenhoitajia työskentelemään työhön tarvittaessa kutsuttavina lastenhoitajina perheissä. Meillä on monipuolisesti lyhyitä 3-4 tunnin työvuoroja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Lappeenranta hoitajat Lappeenranta lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hoivapalvelu Metsätähti Oy Y-tunnus 1926203-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Metsätähti Karhunpoikapalvelu, Metsätähti Sairaanhoitopalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Hoivapalvelu Metsätähti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus