Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hoivapalvelu Metsätähti Oy tarjoaa koti- ja kotisairaanhoidon, sairaan lapsen kotihoidon, perhe- ja vammaistyön palveluita sekä sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluita yli kymmenen vuoden kokemuksella. Palvelumme tunnetaan korkeatasoisesta laadusta ja sydämellisestä palvelusta. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt sekä yksityiset henkilöt ja yritykset.

Haemme Tampereen seudulle lähihoitajaa, jonka tehtävänä on työskennellä erilaisissa hoiva-alan yksiköissä päivystysluonteisesti. Työ on hyvin monipuolista kotihoidossa, hoivakodeissa, palvelutaloissa tapahtuvaa hoitoa. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään ammattitaitoasi, koska työ on haastavaa, monipuolista ja mielenkiintoista.

Edellytämme, että tehtävään valittavalla hoitajalla on voimassa oleva lääkelupa sekä ajokortti ja auto käytössä. Lisäksi arvostamme ammattitaitoa, palveluhenkisyyttä sekä luotettavuutta ja vastuunkantoa. Sinulla on kokonaisvaltainen ote hoitotyöhön, ja haluat käyttää ammattitaitoasi laadukkaan hoidon toteuttamisessa. Omistaudut työllesi ja olet palveluhenkinen. Olet valmis tekemään aamu, -ilta, - ja yövuoroja tilaavien asiakkaiden tarpeiden mukaan ja työskentelyalueesi on koko Tampereen seutukunta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet valmis lähtemään työkeikoille lyhyelläkin varoitusajalla.

Tarjoamme luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

Web-osoite: http://www.metsatahti.fi Työnantaja: Hoivapalvelu Metsätähti Oy Sijainti: Polttimonkatu 3 (4.krs), 33210 TAMPERE Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palvelukoordinaattori Toni Huru p.050 433 6844 toni.huru@metsatahti.fi Hoivapalvelu Metsätähti Oy Hakemukset: toni.huru@metsatahti.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Polttimonkatu 3 (4.krs), 33210 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Hoivapalvelu Metsätähti Oy Y-tunnus 1926203-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Metsätähti Karhunpoikapalvelu, Metsätähti Sairaanhoitopalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 966 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

466 000 € -42 %

Liikevoitto-%

12 % -29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja päivystysluonteiseen työhön, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hoivapalvelu Metsätähti Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Polttimonkatu 3 (4.krs), 33210 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa