Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Hoivapalvelu Metsätähti Oy on hoitajavälitykseen ja kotihoitoon erikoistunut yritys. Olemme välittäneet hoitoalan ammattilaisia vuodesta 2001 ja nykyisin kauttamme työskentelee satoja hoitajia kuukausittain. Laadukkaan hoitotyön toteuttaminen on ollut alusta saakka tiimillemme sydämen asia.

Haemme nyt henkilökohtaisia avustajia asiakkaillemme Luumäen, Savitaipaleen ja Lemin alueille. Työnkuva muokkautuu asiakkaan tarpeen mukaan, mutta sisältää useimmiten asiakkaan avustamista päivittäisissä toiminnoissa (kotona, koulussa tai töissä), kodinhoidollisia töitä ja asioilla tai harrastuksissa käyntiä.

Avustajan tehtävissä emme edellytä alan koulutusta vaan arvostamme hyvän asenteen omaavia ja auttamishaluisia työntekijöitä, joilla on mahdollisesti jo kokemusta vammaisten tai pitkäaikaissairaiden ihmisten auttamisesta ja avustamisesta. Kokemus nostolaitteista tai muista apuvälineistä on hyödyksi mutta kaikkiin työtehtäviin tarjoamme perehdytyksen. Hakijoilta edellytämme myös asiakaslähtöistä asennetta sekä halukkuutta sitoutua pidempiaikaiseen hoitosuhteeseen. Ihmisten auttaminen on lähellä sydäntäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden arvokkaaseen ja mielenkiintoiseen työhön, luotettavan ja arvostetun työnantajan sekä neuvoteltavat työajat. Pyrimme huomioimaan työaikatoiveesi mahdollisimman hyvin.

Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemus osoitteeseen heikki.ruotanen(at)metsatahti.fi

Web-osoite: http://www.metsatahti.fi Työnantaja: Hoivapalvelu Metsätähti Oy Sijainti: Kauppakatu 40 C, 53100 LAPPEENRANTA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heikki Ruotanen, +358504331665 Hakemukset: http://www.metsatahti.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 40 C, 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Hoivapalvelu Metsätähti Oy Y-tunnus 1926203-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Metsätähti Karhunpoikapalvelu, Metsätähti Sairaanhoitopalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 966 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

466 000 € -42 %

Liikevoitto-%

12 % -29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Hoivapalvelu Metsätähti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Kauppakatu 40 C, 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa