Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hoivanet on olemassa parantaakseen lapsiperheiden arjen elämänlaatua tarjoamalla luotettavaa hoivaa koteihin, joustavasti ja perheen yksilölliset tarpeet huomioiden. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi myös Turussa ja Tampereella. Tavoitteenamme on rakentaa Hoivanetistä Suomen tunnetuin lapsiperheiden palvelutalo ja tämän tavoitteen eteen teemme töitä kaikki yhdessä. Lisätietoja yrityksestämme www.hoivanet.fi Me Hoivanetissä uskomme palvelutyön olevan aitoa kohtaamista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Hakaniemi() hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki määräaikainen Hakaniemi() määräaikainen Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt määräaikainen Hakaniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Lääkäripalvelut Oy Y-tunnus 2381727-5 Toimiala Muu terveyspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hoivanet Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa