Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hoivakoti Majakka Hakalahti avataan joulukuun lopussa, tarvitsemme laitoshuoltajia, tulet olemaan osana tiimiä, joka huolehtii koko kiinteistön siivouksesta ja pesulasta. Kerro miksi juuri sinut pitää valita! Hakemukset ja lisätiedot sähköpostilla, [email protected] Tehtävään valitaan heti, kun sopivia ehdokkaita löytyy, kuitenkin viimeistään 15.11.2016...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kokkola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hoivakoti Majakka Oy Y-tunnus 0966977-1 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Hoivakoti Majakka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus