Duunitori suosittelee
Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Home Instead Seniorihoiva on vuonna 2009 Suomessa palvelutoimintansa aloittanut, kokonaisvaltaisen hoivan tuottaja. Yritys tarjoaa senioreiden, lapsiperheiden ja vammaisasiakkaiden hoiva- ja kotihoidon tukipalveluja. Mikäli tunnet hyvinvointi- ja hoivatyön omaksesi, teet työtä suurella sydämellä ja haluat auttaa, sekä piristää asiakkaitamme heidän arjessaan, voit olla etsimämme henkilö. Tällä hetkellä haemme erityisesti avustajaa liikuntarajoitteiselle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Lahti avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoiva-avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden Seniorihoiva Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus