Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Home Instead Seniorihoiva on vuonna 2009 Suomessa palvelutoimintansa aloittanut, kokonaisvaltaisen hoivan tuottaja. Yritys tarjoaa senioreiden, lapsiperheiden ja vammaisasiakkaiden hoiva- ja kotihoidon tukipalveluja.

Mikäli tunnet hyvinvointi- ja hoivatyön omaksesi, teet työtä suurella sydämellä ja haluat auttaa, sekä piristää asiakkaitamme heidän arjessaan, voit olla etsimämme henkilö.

Tällä hetkellä haemme erityisesti avustajaa liikuntarajoitteiselle henkilölle.

Avustajan työ sisältää seuranpitopalveluita, asiointiapua, kodin ylläpitoon liittyviä tehtäviä sekä henkilökohtaista hoivaa. Tehtävä ei edellytä sosiaali- tai terveydenhoitoalan peruskoulutusta, mutta alan kokemus on eduksi. Edellytämme soveltuvuutta ja halua hoivatyöhön, luotettavuutta, joustavuutta, myönteistä elämänasennetta sekä suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tarkistamme valittavien henkilöiden taustat.

Tarjoamme:
Perehdytyksen ja koulutuksen hoiva-alalle sekä avustajan työtehtävään
Itsenäisen, mielenkiintoisen sekä palkitsevan tehtävän
Paikallisen tiimituen ja työnopastuksen
Alan- ja tehtävänmukaisen palkan
Voit joustavasti vaikuttaa tuntimäärään mahdollisuuksiesi mukaan

Web-osoite: http://homeinstead.fi Työnantaja: Lahden Seniorihoiva Oy Sijainti: Svinhufvudinkatu 23 a, 15110 LAHTI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: HANNELE HILTUNEN, Puh: 050 4288250, hannele.hiltunen@homeinstead.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Svinhufvudinkatu 23 a, 15110 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoiva-avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden Seniorihoiva Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Svinhufvudinkatu 23 a, 15110 LAHTI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa