Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

ODL on säätiöpohjainen sote-alan pohjoissuomalainen toimija, joka tunnetaan asiatuntevasta henkilökunnasta ja huippulaatuisesta palvelusta. ODL tuottaa palveluja, jotka kuntouttavat ja edistävät terveyttä, tarjoavat hoivaa ja asumista sekä kouluttavat ja kehittävät. ODL:n emoyhteisönä toimii Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö. Palveluliiketoimintaa toteuttavat säätiön tytäryhtiöt. Toiminnasta syntyvä taloudellinen tulos käytetään täysimääräisesti pohjoissuomalaisten hyvinvoinnin parantamiseen. ODL:ssä työskentelee noin 400 ammattilaista. Liikevaihto vuonna 2014 oli noin 24 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.odl.fi

Haemme Kempeleessä toimivaan Hoivakoti Pieni Pelakuuhun HOIVA-AVUSTAJAA kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.11.2016 asti.

Työsuhteen jatkuminen pidempään on mahdollista.
Hoiva-avustajan tehtäviin kuuluvat asukkaiden hoitotyön avustavat tehtävät sekä kodinhoidolliset tehtävät, kuten siivous, pyykkihuolto ja ruoanvalmistus.
Vaadittavana koulutuksena tehtävään on hoiva-avustajan koulutus tai vastaavat opinnot. Tehtävässä vaaditaan riittävää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.
Työt alkavat 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Työnantaja: ODL Hoivapalvelut Oy Sijainti: Kangastie 8, 90450 KEMPELE Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Maija Hyttinen : etunimi.sukunimi@odl.fi Hakemukset: Hakemukset Maija Hyttiselle: etunimi.sukunimi @odl.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kangastie 8, 90450 KEMPELE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoiva-apulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut ODL Hoivapalvelut Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele , osoitteessa Kangastie 8, 90450 KEMPELE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa