Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Turun keskustassa sijaitsevaan Hoitola Womaniin ammattitaitoista kosmetologia. Arvostamme pitkää kokemusta kauneudenhoitoalalta, yrittäjähenkistä työotetta sekä erityisosaamista erilaisista ihonhoitomenetelmistä ja laitehoidoista, kuten kemialliset kuorintahoidot, mikroneulaus, HydraFacial, kestopigmentointi tai LPG-hoidot.Tarjoamme myös lisäkoulutusta erikoishoitoihin. Työ vaatii intohimoa ihon- ja kauneudenhoitoon sekä tarkkuutta, joustavuutta ja ammattimaista, kehittävää asennetta. Tarjoamme Sinulle viihtyisän työympäristön, mukavan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hoitola Woman Oy Y-tunnus 0992644-0 Toimiala Kauneudenhoitopalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hoitola Woman Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa