Duunitori suosittelee
Order Managers for Contract Closure

Adecco Finland

Finland

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Permit to Work Engineer

Adecco Finland

Finland

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Turun keskustassa sijaitsevaan Hoitola Womaniin ammattitaitoista kosmetologia. Arvostamme pitkää kokemusta kauneudenhoitoalalta, yrittäjähenkistä työotetta sekä erityisosaamista erilaisista ihonhoitomenetelmistä ja laitehoidoista, kuten kemialliset kuorintahoidot, mikroneulaus, HydraFacial, kestopigmentointi tai LPG-hoidot.Tarjoamme myös lisäkoulutusta erikoishoitoihin. Työ vaatii intohimoa ihon- ja kauneudenhoitoon sekä tarkkuutta, joustavuutta ja ammattimaista, kehittävää asennetta. Tarjoamme Sinulle viihtyisän työympäristön, mukavan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hoitola Woman Oy Y-tunnus 0992644-0 Toimiala Kauneudenhoitopalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hoitola Woman Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus