Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

SAIRAANHOITAJA, LÄHIESIMIES

Hoitokoti Päiväkumpu Oy tarjoaa asiakkailleen ympärivuorokautista hoito- ja hoivapalvelua kuudessa laadukkaassa helsinkiläisessä yksikössä. Toiminnan tavoitteena ovat tyytyväinen asukas, omainen ja työntekijä sekä elämänilon löytäminen. Hoitokoti Päiväkumpu Oy on työnantajana kehitys-, koulutus- ja keskustelumyönteinen. Lisätietoja toiminnastamme löydät internet-sivuiltamme: www.hoitokotipaivakumpu.fi

Etsimme Vuosaaren yksikköömme ammattitaitoista, oma-aloitteista, ryhmäkotityöstä innostunutta sairaanhoitajaa ryhmäkotivastaavaksi. Vuosaaressa on kaksi ryhmäkotia, Vellamo ja Ahtiala, joissa on yhteensä 20 asukasta.

Lähiesimiehenä vastaat asukkaidemme hyvästä hoidosta ja turvallisuudesta osallistumalla päivittäiseen hoitotyöhön sekä ohjaamalla muita työntekijöitä. Tärkeä osa työtäsi on toiminnan päivittäisestä sujuvuudesta vastaaminen sekä työn kehittäminen ja hallinta. Tarvittaessa sijaistat yksikönjohtajaa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Vaadimme tehtävään Suomessa voimassa olevaa sairaanhoitajan tutkintoa. Lisäksi yksikön lähiesimiehellä on oltava vähintään vuoden kokemus lähiesimiestyöstä ja kolmen vuoden kokemus vanhustyöstä. RAI-järjestelmän osaaminen on eduksi.

Olet yhteistyökykyinen, sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen valmiudet ja sinulle hoitotyön laatu on tärkeää. Saat ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen ja päivittäisten, nopeastikin muuttuvien asioiden organisointi onnistuu sinulta jouhevasti. Toivomme sinulta muistisairauksien osaamista, hyviä kliinisiä ja lääkehoidon taitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta kantaa vastuuta.

Tarjoamme työyhteisön, jossa työskentelemme elämänilon hoitofilosofiaa toteuttaen. Pääset vaikuttamaan omien vahvuusalueidesi kautta toimintaamme. Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työn lisäksi erilaisia työsuhde-etuja.

Hae heti, sillä suljemme rekrytoinnin heti sopivan henkilön löydyttyä!

Web-osoite: http://www.hoitokotipaivakumpu.fi Työnantaja: Hoitokoti Päiväkumpu Oy Sijainti: Merikorttikuja 6 R 142-143, 00960 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Maarit Kankimäki, puh. 050-354 9099, maarit.kankimaki@hoitokotipaivakumpu.fi Hakemukset: maarit.kankimaki@hoitokotipaivakumpu.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Merikorttikuja 6 R 142-143, 00960 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Hoitokoti Päiväkumpu Oy Y-tunnus 2154142-0 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 247 289 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

189 648 € -54 %

Henkilöstö

119 19

Liikevoitto-%

3 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Hoitokoti Päiväkumpu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Merikorttikuja 6 R 142-143, 00960 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa