Duunitori suosittelee
Web developer

Intopalo

Tampere

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Hoitokoti Päiväkummun keittiö Karpaloon, Paloheinään kokkia (suurtalous) vakituiseen työsuhteeseen. Sinulta löytyy tehtävään sopiva koulutus, vähintään 5 vuoden alan työkokemus, hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, ystävällinen palveluasenne sekä itsenäinen ja aktiivinen ote työhön. Työssäsi tulet käyttämään reseptiikkaa (Jamix) ja muita sähköisiä toimintoja, joten toivoisimme perus atk-taitojen olevan hallinnassa. Erityisruokavalioiden ja rakennemuunneltujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hoitokoti Päiväkumpu Oy Y-tunnus 2154142-0 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Hoitokoti Päiväkumpu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus