Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HMSHost on kansainvälinen lentokenttien ravintolapalvelujen tuottaja, joka palvelee matkustajia ympäri maailman sekä omien että franchising-konseptien nimissä. HMSHost operoi useita toimipisteitä Helsinki-Vantaan lentokentällä. HMSHost on osa Autogrill-yhtiötä, jolla on toimintaa 35 maassa ympäri maailman. Autogrill-yhtiön 62 000 työntekijää palvelevat 900 miljoona asiakasta vuosittain.

Haemme Helsinki-Vantaan lentokentälle:

Kokkia Helsinki Market nimiseen konseptiin

Olet jo tottunut keittiössä työskentelyyn ja sinulle on muodostunut rutiineja. Sinulla on myös halua ja intoa kehittää omaa työtäsi. Olet intohimoinen ja vaativa omaa työtäsi kohtaan.

Odotamme sinulta:

- kokemusta keittiössä työskentelystä
- raaka-ainetuntemusta
- tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia paineen alla
- halua kehittyä omassa tehtävässäsi
- mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön
- asiakastyytyväisyys ja tuotteen korkea laatu ovat sinulle ensisijaisia asioita

Sinulla on voimassaoleva hygienia- sekä anniskelupassi. Lentokentällä työskenteleminen vaatii suppean turvallisuusselvityksen, jonka läpäiseminen on työsuhteen aloittamisen edellytys.

Lentokentällä työskenteleminen vaatii poliisin tekemän suppean turvallisuusselvityksen.

Lisätietoja osoitteesta: www.hmshosteurope.com

Työt alkavat mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi heti (kuitenkin 30.10.2016 mennessä). Liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi ja lähetä se osoitteeseen laura.korpela@hmshost.net otsikolla "Kokki Helsinki Market ".Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Web-osoite: http://www.hmshosteurope.com Työnantaja: HMSHost Finland Oy Sijainti: 01530 VANTAA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Laura Korpela Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01530 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi HMSHost Finland Oy Y-tunnus 2586378-5 Toimiala Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissä

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

11 760 000 € 660 %

Liiketoiminnan tulos

-833 000 € 18 %

Liikevoitto-%

-7 % 89 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HMSHost Finland Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01530 - Vantaa , osoitteessa 01530 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa