Duunitori suosittelee
Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Spesio-palvelut hakee iloista ja reipasta henkilökohtaista avustajaa n. 40-vuotiaalle kehitysvammaiselle miehelle Varkauteen. Avustamista tarvitaan vapaa-ajalle ja harrastuksiin. Avustettava tykkää käydä kirpputoreilla, kuntosalilla, uimassa, ulkoilemassa ja kaupungilla (esim. kahvilassa). Lisäksi hän käy keilaamassa 2krt/kk keskiviikkoisin. Työtuntimäärä on enintään 15t/kk. Tarkemmista työajoista sovitaan työnantajan kanssa.

Työ alkaa 1.11.2016.

Hakemukset Spesio-palveluiden kautta osoitteessa
http://www.spesio.fi/avustajahaku/

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.
Mainitse lisätiedossa, että olet kiinnostunut juuri tästä työpaikasta (ilmoituksessa oleva työnantajan viite, ei ilmoitusnumeroa).
Työsuhde on yksityinen. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Spesio-palvelut välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana. Lisätietoja työnantajan edustajalta.

Web-osoite: http://www.spesio.fi Työnantaja: HLS-Avustajapalvelut Oy Sijainti: 78210 VARKAUS Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Spesio-palvelut Tiina Räihä palvelunohjaaja p. 050 560 9820 tai tiina.raiha@spesio.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 78210 VARKAUS

Yritystiedot

Toiminimi HLS-Avustajapalvelut Oy Y-tunnus 2588684-8 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Spesio, Fondo Kuntoutus- ja ohjauspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 026 095 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

645 158 € -34 %

Henkilöstö

12 1

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut HLS-Avustajapalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 78210 - Varkaus , osoitteessa 78210 VARKAUS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 42 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa