Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Spesio-palvelut hakee henkilökohtaista avustajaa Valtimolle. Henkilökohtaista apua tarvitsevia henkilöitä on kolme, ja työtä on yhteensä 60 tuntia kuukaudessa. Jokaisella henkilöllä on käytettävissään 20 tuntia avustusta ja henkilöitä avustetaan erikseen. Työ on mahdollista osittaa myös yhdelle tai kahdelle työnantajalle. Työ on vapaa-ajan avustamista ja työtehtäviin kuuluu muun muassa ulkoilussa, tapahtumissa ja harrastuksissa avustamista. Ilmoitathan hakemuksissasi oletko kiinnostunut työstä kokonaisuutena vai haluaisitko tehdä työtä vain yhdellä tai kahdella työnantajalla. Hakuaika päättyy heti sopivan henkilön tai sopivien henkilöiden löydyttyä tehtävään.

Hakemukset Spesio-palveluiden kautta osoitteessa http://www.spesio.fi/avustajahaku/

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.
Mainitse lisätiedoissa että olet kiinnostunut juuri tästä työpaikasta (ilmoituksessa oleva työnantajan viite, ei ilmoitusnumeroa).

Työsuhde on yksityinen. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Spesio-palvelut välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Lisätietoja työnantajan edustajalta.

Web-osoite: http://www.spesio.fi Työnantaja: HLS-Avustajapalvelut Oy Sijainti: 75700 VALTIMO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Spesio-palvelut palvelunohjaaja Titta Airaksinen titta.airaksinen@spesio.fi 050 380 3088 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 75700 VALTIMO

Yritystiedot

Toiminimi HLS-Avustajapalvelut Oy Y-tunnus 2588684-8 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Spesio, Fondo Kuntoutus- ja ohjauspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 026 095 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

645 158 € -34 %

Henkilöstö

12 1

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HLS-Avustajapalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 75700 - Valtimo , osoitteessa 75700 VALTIMO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 43 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus