Duunitori suosittelee
Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Työpaikkakuvaus

Spesio-palvelut hakee vapaa-ajan henkilökohtaista avustajaa kehitysvammaiselle naiselle Tohmajärvelle. Työtä on 8 tuntia kuukaudessa, eli keskimäärin 2 tuntia viikossa, (mielellään kotipäivänä, joka on torstai). Myös muita vuoroja on menojen mukaan. Työtehtävinä on avustaa kodin ulkopuolella toimimisessa, asioinneilla ja virkistystoiminnassa/tapahtumissa.

Hakemukset Spesio-palveluiden kautta osoitteessa http://www.spesio.fi/avustajahaku/

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.
Mainitse lisätiedoissa että olet kiinnostunut juuri tästä työpaikasta (ilmoituksessa oleva työnantajan viite, ei ilmoitusnumeroa).

Työsuhde on yksityinen. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Spesio-palvelut välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Lisätietoja työnantajan edustajalta.

Web-osoite: http://www.spesio.fi Työnantaja: HLS-Avustajapalvelut Oy Sijainti: 82600 TOHMAJÄRVI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 12.12.2016, tai sopivan hlön löydyttyä, mahd.pian Yhteystiedot: Spesio-palvelut, palvelunohjaaja Vilma Reijonen, puh 0500 616552, vilma.reijonen@spesio.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 12.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 82600 TOHMAJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi HLS-Avustajapalvelut Oy Y-tunnus 2588684-8 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Spesio, Fondo Kuntoutus- ja ohjauspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 026 095 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

645 158 € -34 %

Henkilöstö

12 1

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut HLS-Avustajapalvelut Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 82600 - Tohmajärvi , osoitteessa 82600 TOHMAJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa