Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Spesio-palvelut hakee luotettavaa, huumorintajuista ja oma-aloitteista henkilökohtaista avustajaa n. 60-vuotiaalle naiselle Tampereelle. Työ sisältää satunnaisia työvuoroja ja sijaisuuksia. Toivotaan pitkäaikaista sijaista, jonka elämäntilanne sopii tällaisten epäsäännöllisten vuorojen tekemiseen. Työaika voi vaihdella sijaistarpeen mukaan 0-40 tuntia viikossa. Työvuoroja päiväsaikaan (ma-su), joskus iltaisin klo 15-18 välillä.

Työnantajan avun tarve on kaikissa päivän toimissa (mm. pukeutuminen, hygienia, siirtymiset, ruokailu). Avustaja huolehtii myös kodin töistä sekä on mukana asiointireissuilla. Apuvälineenä on mm. sähköpyörätuoli. Työnantajan terveydentilasta johtuen, avustajan henkilökohtainen käsihygienia on tärkeää. Hoitoalan työkokemus tai koulutus voi olla eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Aito halu ja kiinnostus avustajan työtä kohtaan on tärkein. Työnantaja itse perehdyttää työtehtäviin.

Työsuhteessa noudatetaan henkilökohtaisten avustajien valtakunnallista työehtosopimusta. Palkka 10,69€/t + lisät riippuen työvuorosta. Haku päätetään, kun sopiva henkilö löytyy.

Hakemukset Spesio-palveluiden kautta osoitteessa
http://www.spesio.fi/avustajahaku/
Hakemukset välitetään työnantajalle.

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.
Mainitse lisätiedoissa että olet kiinnostunut juuri tästä työpaikasta (ilmoituksessa oleva työnantajan viite, ei ilmoitusnumeroa).

Työsuhde on yksityinen. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Spesio-palvelut välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Lisätietoja työnantajan edustajalta.

Web-osoite: http://www.spesio.fi Työnantaja: HLS-Avustajapalvelut Oy Sijainti: 33720 TAMPERE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Spesio-palvelut Sinikka Räsänen palvelunohjaaja p. 050 388 6675 sinikka.rasanen@spesio.fi Hakemukset: http://www.spesio.fi/avustajahaku/ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33720 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi HLS-Avustajapalvelut Oy Y-tunnus 2588684-8 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Spesio, Fondo Kuntoutus- ja ohjauspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 026 095 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

645 158 € -34 %

Henkilöstö

12 1

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut HLS-Avustajapalvelut Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33720 - Tampere , osoitteessa 33720 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa