Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Spesio-palvelut hakee henkilökohtaista avustajaa 28-vuotiaalle, palvelutalossa asuvalle miehelle. Hän tarvitsee apua CP-vammansa vuoksi ja käyttää liikkumiseen sähkömopoa. Käytössä on myös muita apuvälineitä, joiden käyttöön perehdytetään.
Avustajan apua tarvitaan kodin ulkopuoliseen toimintaan; mm. kirjastossa, kaupassa käyminen ja muu asiointi (esim. vaateostokset, pankki) sekä virkistäytymiseen (esim. elokuvat, uimahalli, konsertit ym.)

Työtä on enintään 30 t/kk. Tarkemmat työajat sovitaan työnantajan kanssa. Työ alkaa heti. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemukset Spesio-palveluiden kautta osoitteessa
http://www.spesio.fi/avustajahaku/

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.
Mainitse lisätiedossa, että olet kiinnostunut juuri tästä työpaikasta (ilmoituksessa oleva työnantajan viite, ei ilmoitusnumeroa).
Työsuhde on yksityinen. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Spesio-palvelut välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana. Lisätietoja työnantajan edustajalta.

Web-osoite: http://www.spesio.fi Työnantaja: HLS-Avustajapalvelut Oy Sijainti: 77600 SUONENJOKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: HETI Yhteystiedot: Spesio-palvelut Liisa Ronkanen palvelunohjaaja p. 050 388 6061 tai liisa.ronkanen@spesio.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 77600 SUONENJOKI

Yritystiedot

Toiminimi HLS-Avustajapalvelut Oy Y-tunnus 2588684-8 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Spesio, Fondo Kuntoutus- ja ohjauspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 026 095 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

645 158 € -34 %

Henkilöstö

12 1

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HLS-Avustajapalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 77600 - Suonenjoki , osoitteessa 77600 SUONENJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa